Sikring af hjem

Tyverisikring

Hvert år bliver der begået mere end 50.000 indbrud rundt omkring i Danmark – både privat og hos virksomheder. Særligt i perioder omkring højtider og i ferier, er risikoen for tyveri markant forhøjet. Derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler, og sikre sig sit hjem mod indbrud, da det kan ramme de fleste. 

En stor del af de mange indbrud, der bliver begået hvert år kunne have været undgået, hvis hjemmene eller kontorbygningerne havde været tilstrækkeligt tyverisikret. En tyverisikring består typisk af en sikkerhedslås på alle yderdøre og vinduer, terrassedørslåse på terrassedøre, en tyverialarm, og hvis det ønskes, videoovervågning. Både tyverialarm og videoovervågning kan være afgørende, såfremt det alligevel skulle ske, at nogen trænger igennem de sikrede facader.

Vi kan hos Låsesmed Aalborg tilbyde dig et gratis sikkerhedstjek, så du kan finde ud af om du er up-to-date med din tyverisikring, eller om du bør få installeret en komplet tyverisikringspakke. Når vores erfarne sikkerhedskonsulenter er ude og lave sikkerhedstjek, er der en liste af essentielle ting de tjekker efter. Dette kan blandt andet være hvorvidt låsene på dine døre er tidssvarende, eller om disse bør opgraderes til mere moderne og sikre patenterede låse. 

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Sikkerhedstjek

Har du fået en montering af ruko lås, som benytter den gamle ruko nøgle med rundt hoved, bør du afgjort overveje at få denne udskiftet til en sikkerhedslås, såfremt du ønsker optimal sikring af dit hjem.

Derudover, kan vi finde på at tjekke om dine døres cylindre er slidte, og hvorvidt om du bør få disse udskiftet. Typisk siger vi, at man bør få udskiftet sine cylindre hver 10. år, da deres sikkerhed efter den tidsperiode mindskes betydeligt. Dette kunne for eksempel være en ruko dråbecylinder. Dette kan hurtigt og effektivt løses med en udskiftning af ruko cylinder. En ting, som vi også kan finde på at kigge efter, er, hvorvidt dine låse og slutblik er monteret korrekt. Er dette ikke tilfældet, er det heldigvis noget vi hurtigt kan rette op på. 

Førnævnte punkter er blot få af mange ting, som vi kigger efter under vores sikkerhedstjek – som desuden er helt gratis. Såfremt du mener, at dit hjem godt kunne trænge til et sikkerhedstjek, tilbyder vi hos Låsesmed Aalborg et gratis konsulent besøg, hvor en af vores sikkerhedskonsulenter systematisk vil gennemgå dit hjems sikkerhed. Viser resultatet af denne gennemgang, at der er plads til forbedringer, tilbyder vi en komplet sikkerhedspakke til markedets bedste pris, som vi gerne monterer for dig. Så kan du blot læne dig tilbage, mens dit hjem bliver mere sikkert.

Generelle råd til sikring af dit hjem

I følgende er der nogle generelle råd og metoder, som du kan benytte til at sikre din bolig bedst muligt mod uvedkommende:

  • Få monteret en ekstra lås på din yderdør. Dette er noget der kan gøre en stor forskel, men som ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid eller koste mange penge. Dette er naturligvis noget vi kan hjælpe med. 
  • Har du overtaget et hus fra en tidligere ejer kan det betale sig at få udskiftet alle låse, da det kan være at den tidligere ejer stadig har et eksemplar af nøglerne til hjemmet. Det er vigtigt at sikre sig, at låsene er sikkerhedsgodkendte på forhånd. 
  • Derudover kan det betale sig at have et overblik over antallet af låse og nøgler i og til huset, samt hvem der har en nøgle til huset.