Oplukning

Er du låst ude?
Vi er din ekstranøgle

Er du låst ude af bilen eller boligen – eller har du mistet nøgle, nøglekort eller chip? Hos Låsesmed Aalborg står vi altid til rådighed med akut hjælp til aalborggenserne og befolkningen i lokalområdet. Vi ser rutineligt, at det sker for især storbyboere, at døren smækker i eller at nøglen er gået tabt. I sådan en situation kan ventetid være frusterende for kunden, og det forstår vi naturligvis. I den forbindelse yder vi døgnservice 24/7 – se mere herunder. 

Ved oplukning kommer vores fagmand direkte ud til stedet og til låsen, som det drejer sig om. Efter en kort inspektion af låsen anvendes en godkendt låsepistol til at afkode og åbne låsecylinderen. Indenfor låseteknikken betragtes de fleste låsecylindere som værende relativt skrøbelige – og det er bl.a. derfor, at det oftest er tegn på forsøgt indbrud, hvis tyve har fiflet med låsen. Sådanne tegn medfører skader på låsemekanismerne. Som certificeret låsesmed er man påpasselig med ikke at skade nøglecylinderen, og det hjælper låsepistolen os med at sikre. Det betyder, at du efterfølgende fortsat kan anvende den samme nøgle til låsen, så frem at du har den.

Er der tale om totalt nøgletab eller tyveri af nøgle, så anbefaler vi som oftest, at vores kunder får lavet en omkodning eller omlægning af låsecylinderen. Dette garanterer, at andre nøglebærere ikke kan få adgang, hvilket kan være betryggende, at sikrer sig. Det betyder dog også, at kunden skal have et nyt sæt nøgler. På trods af omstillingen til et nyt nøglesæt, så er en omkodning en relativt økonomisk sikringsløsning sammenlignet med f.eks. montering af helt nye låse. Bare fordi at nøglen er væk, så betyder det ikke, at selve låsen eller låsecylinderen fejler noget – derfor kan den justeres, således at den passer til et nyt sæt nøgler.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Døgnvagt 24/7

Har du behov for akut oplukning? Hvad end det er i tide eller utide, så er Låsesmed Aalborg altid til at kontakte via telefon. Vores døgnvagt har typisk en responstid på 30 min. fra opkaldet modtages, til at en certificeret fagmand står klar på aftalte adresse eller sted. Vi yder service-on-demand i forhold til oplukning af både dørlåse, autolåse samt øvrige låse. 

OBS: Af lovmæssige årsager er det påkrævet, at der fremvises gyldig billedlegitimation og ID ved oplukning. Derved sikre vi og vores fagmænd, at der låses op for den retmæssige ejer.

Omkodning eller omlægning af låse

Der er forskellige årsager til, at man ønsker at få sin lås omkodet eller omlagt. I alle tilfælde bør dette gøres af en autoriseret låsesmed, så man som forbruger er sikret af låsekvaliteten og i værste fald dækket af forsikringsgodkendelsen. Låsesmed Aalborg klarer opgaven til UG. Vi anvender produkter og værktøj blandt den højeste sikringsstandard. Ved omkodning eller omlægning forlader vores fagmænd ikke ejendommen før, at kunden har et nyt sæt nøgler, der matcher den omhandlede låsecylinder. Praktisk, kort og godt. 

Vi anbefaler, at man bør overveje en omkodning eller omlægning ved 1) indflytning i ny bolig, 2) udelukkelse af andre nøglebærere, 3) anlægning af samme postkasse- og dørnøgle o.lign, 4) slid af nøgle og/eller låsecylinder, 5) tab eller tyveri af nøgle eller 6) indbrud.