Montering af nye låse

Låse, sikring og forsikring

Har du brug for montering af nye dør låse, eller står du i den situation, at du vil have lås på vinduer? Hos Aalborg Låsesmed har vi et stort udvalg af muligheder indenfor låse og nøgler. Vi tilbyder en bred vifte af services, både når det kommer til klassiske ruko låse, men også nyere tiltag indenfor branchen, som for eksempel til kunder der ønsker dør med kode eller elektronisk kodelås. 

Hvornår bør man overveje at få skiftet lås? Der kan være mange gode grunde til, at du søger en låsesmed i Aalborg. Låsene i ens ejendom er det primære værn man har mod indtrængen og indbrud, og især når man overtager eller flytter ind i en ældre bygning, så er det især en god idé at få tjekket låse for potentielle sikkerhedsbrister eller endnu vigtigere: Om man har en forsikringsgodkendt lås på sin dør. Dette kan være et anliggende som er af enorm betydning for ens forsikringsdækning, og dermed også ens fremtidige finansielle situation. Derfor er en holdbar lås ikke nødvendigvis en god lås, da enhver lås kan brydes op, men ikke enhver lås kan anerkendes af forsikringsselskaberne.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Alternativer til nymontering lås

I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at foretage en udskiftning af låsen. Har du mistet din nøgle eller har du mistanke om at nogen har været forbi en nøglesmed og få kopieret din nøgle, kan det også være tilstrækkeligt at foretage en omlægning af lås. Dermed behøver man ikke nødvendigvis få udskiftet alle låse og nøgler, men kan i stedet med en omlægning af låsecylinder. 

Uanset hvordan din situation ser ud, kan vi tilbyde et konsulent besøg, og dermed kan du spare masser af tid på selv at finde ud af mulige løsninger på din situation, da vores kompetente fagmænd altid står klar med råd og vejledning til netop din situation. Det kan være svært at afgøre hvorvidt man har eller ikke har brug for udskiftning af låse og låsesystemer, eller om det rækker med en omkodning/omlægning af lås. 

Låsetekniske råd og vejledning

Det er ofte en god idé at få råd og vejledning gennem et konsulent besøg, hvis man er i tvivl om man burde få monteret en lås på vinduer. Der er sjældent tvivl om hvorvidt man har brug for at have en dørlås, men spørgsmålet om lås på vinduer er ofte et andet. I Danmark er vi ikke altid vante til at have lås på døre og vinduer i samme grad som andre lande, og vinduer er ikke altid det område man prioriterer først i forhold til låse og låsesystemer. 

Dette er også endnu en god grund til at arrangere et konsulent besøg af en låsesmed fra Låsesmed Aalborg. Ud over at assistere med montering af nye låse, omlægning af lås eller at skifte låsecylinder, så kan vi også give det bedste svar på spørgsmålet: Hvad koster det at få skiftet lås? Prisen bestemmes typisk ud fra den enkelte situation, antallet af låse som skal skiftes, samt nøgler og nøgletyper ønskes. Er du i tvivl om dine muligheder i forhold til montering af nye låse, omlægning af lås eller at få lås på vinduer, er du kommet til det rette sted. Låsesmed Aalborg har løsninger på ethvert låseteknisk og serviceorienteret spørgsmål.